Pol : Godina : 27 Lokacija : somewhere Hobiji : SLEEPIN'. Raspoloženje : ^,^ Datum upisa : 05.01.2013 Broj poruka : 1148
Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Uto 22 Jan 2013, 21:52
ELFish ::
SONEBoy ::
ELFish ::
Lol, meni bolje da ja počnem da pamtim lica, jer od kosa nema ništa xDDD
Nije ih tako tesko razlikovati Mozes da ih razlikujes i po visini.Npr.Sooyoung je najvisocija,dok je Sunny najniza.Taeyeon,Sunny i Hyoyeon su Danshins a Yuri,Sooyoung,Yoona i Seohyun su Jangshins.Jessica i Tiffany su izmedju
Lol, pa da, ja Sunny uvijek prepoznajem po tome što je najniža Svakako, mislim da sam ukapirala koja je koja xDDD
Sad si carica xDD Lol,ja SuJu baš sve i nepoznajem :/ Ali znam sve osim trojice..Nzm ni kako se zovu
Elfeu~ E.L.F
Pol : Godina : 26 Lokacija : Bijelo Polje, Neverland Hobiji : Every day I'm K-Poppin' xD Raspoloženje : Okej, I guess :'D Datum upisa : 28.11.2012 Broj poruka : 2656
Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Uto 22 Jan 2013, 21:56
SoshiQueens ::
Sad si carica xDD Lol,ja SuJu baš sve i nepoznajem :/ Ali znam sve osim trojice..Nzm ni kako se zovu
Ja znam svih 15 Suju da prepoznam xDD Bili ofarbani ili ne, znam ih sve To je valjda ono kad imaš ogromnu želju da znaš ko je ko, ja sam njih skontala za 2 dana, a evo konačno i GG ^__^ Bravo jaaaa
HereComesTrouble S♡NE
Datum upisa : 16.01.2013 Broj poruka : 59
Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Čet 24 Jan 2013, 11:31
Jedna od najlepsih Kpop pesama , mnogo mi bude zao kada vidim Tiffany i Yoonu kako pevaju ovo ....
I meni Dear Mom je jedna od njihovih najboljih pjesama.
daaa pesma je predivna .
ali bas je nekako tuzno gledati njih kako pevaju to , kad ono Tiffany nema mamu a Yoonu je njena napustila....
Da,jeste.. Tamo negde na sredini sam se setila Fani i Yunni..Žao mi je TT~TT Saranghaeyo,SoShi..
▼ A.R.M.Y † A.R.M.Y
Pol : Godina : 24 Lokacija : BTS dorm♥ Hobiji : crtanje...mnja~! >3> i slusanje muzike \d(-.^)b/ Raspoloženje : just be a little crazy >:3 Datum upisa : 25.01.2013 Broj poruka : 2731
Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Pet 25 Jan 2013, 13:16
Jedan od omiljenih Girl bend-ova ^^
Omiljeni clan:Jessica Omiljena pesma:a ima ih mada ajde The Boys i Genie Omiljeni spot:GENIE
Pol : Godina : 27 Lokacija : somewhere Hobiji : SLEEPIN'. Raspoloženje : ^,^ Datum upisa : 05.01.2013 Broj poruka : 1148
Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 26 Jan 2013, 16:14
Look dis,SONEs!
SONEBoy S♡NE
Pol : Godina : 29 Lokacija : SNSD's dorm Hobiji : Učenje Raspoloženje : Neraspoložen. Datum upisa : 01.12.2012 Broj poruka : 3400
Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 26 Jan 2013, 19:04
Lee Sunkyu ::
Look dis,SONEs!
Znam za ovo ^^ Mislim da je bilo u oktobru ili novembru 2011 za vrijeme The Boys promocija Tad sam tek postao SONE i sjecam se da me ovo bas iznenadilo.
~Bommie..~ BABY
Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 26 Jan 2013, 19:18
Look dis,SONEs!
Znam za ovo ^^ Mislim da je bilo u oktobru ili novembru 2011 za vrijeme The Boys promocija Tad sam tek postao SONE i sjecam se da me ovo bas iznenadilo.
I mene baš Čudi me da su to baš na Pink-u prikazali xDD Bilo bi super kad bi postale popularnije na Balkanu =]
SONEBoy S♡NE
Pol : Godina : 29 Lokacija : SNSD's dorm Hobiji : Učenje Raspoloženje : Neraspoložen. Datum upisa : 01.12.2012 Broj poruka : 3400
Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 26 Jan 2013, 23:38
I mene baš Čudi me da su to baš na Pink-u prikazali xDD Bilo bi super kad bi postale popularnije na Balkanu =]
I mene je zacudilo sto je bilo na Pinku Da,bilo bi super,ali tesko da ce se to desiti.Mada nikad se ne zna
HereComesTrouble S♡NE
Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Ned 27 Jan 2013, 07:24
Ali glupi voditelj sto je rekao da ne iygovaraju reci na engleskom /./ da neki /./ ali ipak Tiffany je amerikanka i Jessica mada Jessica teze od fany govori
~Bommie..~ BABY
Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Ned 27 Jan 2013, 13:11
HereComesTrouble ::
Ali glupi voditelj sto je rekao da ne iygovaraju reci na engleskom /./ da neki /./ ali ipak Tiffany je amerikanka i Jessica mada Jessica teze od fany govori
Aha -_- Ako ne govore engleski..X.x Npr. Tiffany,Jessica,SeoHyun po meni najbolje govore Engleski FIGHTING SOSHIIIIII!!!!!
HereComesTrouble S♡NE
Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Ned 27 Jan 2013, 14:58
Aha -_- Ako ne govore engleski..X.x Npr. Tiffany,Jessica,SeoHyun po meni najbolje govore Engleski FIGHTING SOSHIIIIII!!!!!
Tiffany ubedljivo najbolje govori od svih idola ali to je i zato sto se drugi kompletno presele u Koreju dok je Tiffany porodica u LA-u i stalno govori engleski... + ona se i sada nekada muci sa korejskim...
cak sam u jednoj emisiji videla da je hvatala beleske na engleskom a ne na korejskom
ona je mnogo amerikanizovana prava california girl
ne znam dal znas za onaj snimak kada su pitali sta bi rekla nekom americkom glumcu ona se u trenutku pretvorila u pravu amerikanku i zaboravila na sve
Oh my oh my gosh this is my/mine watch watch HELLO STRANGER . cak su ostale iz SNSD umrle od smeha
Pikachu. S♡NE
Pol : Godina : 25 Lokacija : Skoplje :P Hobiji : Spavanje -_- Raspoloženje : x) Datum upisa : 27.01.2013 Broj poruka : 116
Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Ned 27 Jan 2013, 17:58
Po meni,one su Asias NO1-Girls`generation!Ujedno i moj omiljeni =] O.član:Sooyoung i Tiffany,obožavam ih *_____* O.pesma:Sve njihove pesme,ali najviše volim IGAB,XYZ i Gee O.spot:
Do do do do do do,Kissing you babe~!
Poslednji izmenio Pikachu. dana Pon 18 Feb 2013, 21:44, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Zato :D)
SONEBoy S♡NE
Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Ned 27 Jan 2013, 18:25
Tiffany najbolje prica engleski,Jessica mozda malo losije jer duze zivi u Koreji nego Tiffany.Ali zato Tiffany cesto grijesi u korejskom
HereComesTrouble S♡NE
Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Ned 27 Jan 2013, 19:50
Tiffany najbolje prica engleski,Jessica mozda malo losije jer duze zivi u Koreji nego Tiffany.Ali zato Tiffany cesto grijesi u korejskom
Tiffany i njen korejski su prica za sebe samo c reci mushroom
SHINeeGirl Shawol
Pol : Godina : 27 Lokacija : SHINee world~ Hobiji : Reading, listening to K-pop Raspoloženje : SHINee's back, tako daa odlicno♥ Datum upisa : 06.01.2013 Broj poruka : 13
Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Pon 28 Jan 2013, 00:52
fav girl group ^^ Omiljene clanice: Fany i Yoona Omiljena pesme: Genie, Gee, I got a boy Omiljeni spot: Sve volim
Pikachu. S♡NE
Pol : Godina : 25 Lokacija : Skoplje :P Hobiji : Spavanje -_- Raspoloženje : x) Datum upisa : 27.01.2013 Broj poruka : 116
Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Pon 28 Jan 2013, 20:41
Jedna od najlepsih Kpop pesama , mnogo mi bude zao kada vidim Tiffany i Yoonu kako pevaju ovo ....
Da,stvarno je prelepa pesma Nzm jeste li gledali prevod pesme..? Stvarno bude teško gledati YoonAh i FanyAh kako pevaju stohove kao "I will forever love my mommy" i "How can i live without you,mommi?" Nekad i zaplačem
HereComesTrouble S♡NE
Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Uto 29 Jan 2013, 18:23
Sooyoung Chingu~ ::
Da,stvarno je prelepa pesma Nzm jeste li gledali prevod pesme..? Stvarno bude teško gledati YoonAh i FanyAh kako pevaju stohove kao "I will forever love my mommy" i "How can i live without you,mommi?" Nekad i zaplačem
Citala sam da je SNSD manager pitao Tiffany dal zeli da ne peva pesmu...
Ona sa osmehom toliko pokusava da pokrije sta oseca da mi bude zao...Umrla joj je mama, sa tatom bas ne razgovara...nema nikog u Koreji...
~Bommie..~ BABY
Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Uto 29 Jan 2013, 21:16
Ona sa osmehom toliko pokusava da pokrije sta oseca da mi bude zao...Umrla joj je mama, sa tatom bas ne razgovara...nema nikog u Koreji...
Ah..Znam da nema nikog u Koreji,to je baš baš tužno Ali,ona se smje najviše,uvek je vesela,brižna..Ima i sestru TaeYeon xDD Čak mislim da je njen otac toliko ponosan na svoju Stephanie Kao i svaki Sone
HereComesTrouble S♡NE
Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Uto 29 Jan 2013, 23:17
Che Danshin <3 ::
Ah..Znam da nema nikog u Koreji,to je baš baš tužno Ali,ona se smje najviše,uvek je vesela,brižna..Ima i sestru TaeYeon xDD Čak mislim da je njen otac toliko ponosan na svoju Stephanie Kao i svaki Sone
Po onome sto su SnSD jednom rekle Tiffany se toliko smeje da ljudi ne bi primetili koliko je tuzna nekada...a za tatu ne znam bas msm sigurno da jeste ali ono ipak Tiffany deluje poprilicno udaljeno od oca
SONE SARANGHAE S♡NE
Pol : Godina : 28 Lokacija : BiH Hobiji : Muzika sport Raspoloženje : :) Datum upisa : 08.02.2013 Broj poruka : 2
Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Pet 08 Feb 2013, 19:06
Sta mislim o njima:SAVRSENE Omiljeni clan:aah ima ih vise AEGYO QUEEN,DANCING MACHINE,FANNY FANNY TIFANNY i LEADER TAEYEON Omiljena pjesma: GENIE i THE BOYS Omiljeni spot:RUN DEVIL RUN,I GOT A BOY i GEE
FIGHTING
SONE SARANGHAE S♡NE
Pol : Godina : 28 Lokacija : BiH Hobiji : Muzika sport Raspoloženje : :) Datum upisa : 08.02.2013 Broj poruka : 2
Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Pet 08 Feb 2013, 19:17
SONE FIGHTING THE WORLD! Ma ljudi ima nas svugdje! SONE TILL THE END
Kai-otic A.R.M.Y
Pol : Godina : 31 Lokacija : Lost Datum upisa : 15.10.2012 Broj poruka : 4661
Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Pet 08 Feb 2013, 19:24
@SOHE SARANGHAE
Molim te, nemoj da pises post za postom, za to imas opciju [You must be registered and logged in to see this link.] I procitaj pravila pre nego sto bilo gde nesto napises: [You must be registered and logged in to see this link.]