| Girls' Generation/SNSD | |
|
+25Anđela. DooHyoLove YoonAddict CLover Buba387 S.O.R.A taeyeon Eternal-Panda Imperator1346 SONE SARANGHAE SHINeeGirl Pikachu. ▼ A.R.M.Y † Yuri <3 Elfeu~ HereComesTrouble PrincessHigh ~Bommie..~ B2UTYdonna Kai-otic harunyan Jessie0123 ~Bug Minzy~ SONEBoy r0zI 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Eternal-Panda KissMe
Pol : Godina : 27 Lokacija : Zr Raspoloženje : excited KissMe~ Datum upisa : 23.12.2012 Broj poruka : 1330
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Ned 03 Mar 2013, 21:10 | |
| - SONEBoy ::
Mistake i How Great Is Your Love imaju stvarno predobar tekst,congrats Yuri and Sooyoung! Seohyun i Yuri su napisale tekst i za XYZ,a Yuri i Sooyoung za Baby Maybe Glupo je kad neko zove idole samo lutke bez talenta koje plesu i pevaju (kao da ne treba vezbati do kasne sate to neverovatno usinhronizovano plesanje + pevanje u isto vreme ), kad mnogi umeju da se pokazu kada im se ukaze prilika. Drago mi je za SNSD.^^ | |
|
| |
HereComesTrouble S♡NE
Datum upisa : 16.01.2013 Broj poruka : 59
| |
| |
taeyeon Shawol
Pol : Godina : 29 Lokacija : Neptun Hobiji : tegobim taksiste i gledam tajvanske serije Raspoloženje : bit će bolje kad Mjesec uđe u Ribu Datum upisa : 08.02.2013 Broj poruka : 1037
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Čet 07 Mar 2013, 22:04 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]maloprije sam se sjetila tog posta i potražila ga | |
|
| |
SONEBoy S♡NE
Pol : Godina : 29 Lokacija : SNSD's dorm Hobiji : Učenje Raspoloženje : Neraspoložen. Datum upisa : 01.12.2012 Broj poruka : 3400
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 09 Mar 2013, 15:27 | |
| | |
|
| |
taeyeon Shawol
Pol : Godina : 29 Lokacija : Neptun Hobiji : tegobim taksiste i gledam tajvanske serije Raspoloženje : bit će bolje kad Mjesec uđe u Ribu Datum upisa : 08.02.2013 Broj poruka : 1037
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 09 Mar 2013, 15:30 | |
| Odbijam prihvatiti činjenicu da je Kid Leader odrasla žena. xd | |
|
| |
SONEBoy S♡NE
Pol : Godina : 29 Lokacija : SNSD's dorm Hobiji : Učenje Raspoloženje : Neraspoložen. Datum upisa : 01.12.2012 Broj poruka : 3400
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 09 Mar 2013, 15:33 | |
| - Taeyeon ::
- Odbijam prihvatiti činjenicu da je Kid Leader odrasla žena. xd
Haha Ali uvijek ce biti dorky kid u našim srcima | |
|
| |
~Bommie..~ BABY
Pol : Godina : 27 Lokacija : somewhere Hobiji : SLEEPIN'. Raspoloženje : ^,^ Datum upisa : 05.01.2013 Broj poruka : 1148
| |
| |
HereComesTrouble S♡NE
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 09 Mar 2013, 19:35 | |
- [You must be registered and logged in to see this link.]
maloprije sam se sjetila tog posta i potražila ga levo gf u sredini, zaplakala sam kada sam gledala taj video | |
|
| |
S.O.R.A Shawol
Pol : Godina : 26 Lokacija : SHINee World. <3 ^^ Hobiji : Crtanje, pjevanje, pisanje, plesanje, SANJARENJE. <3 Raspoloženje : DRAW/SING/DANCE/WRITE - REPEAT! <3 Datum upisa : 28.12.2012 Broj poruka : 552
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 09 Mar 2013, 22:27 | |
| OBOZAVAM IH! Omiljena zenska grupa~ Omiljeni clanovi: Hyoyeon, Sooyoung i Tiffany. Omiljena pjesma mi je The Boys i IGAB. Omiljeni spot IGAB~ | |
|
| |
SONEBoy S♡NE
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 09 Mar 2013, 22:56 | |
| | |
|
| |
S.O.R.A Shawol
Pol : Godina : 26 Lokacija : SHINee World. <3 ^^ Hobiji : Crtanje, pjevanje, pisanje, plesanje, SANJARENJE. <3 Raspoloženje : DRAW/SING/DANCE/WRITE - REPEAT! <3 Datum upisa : 28.12.2012 Broj poruka : 552
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 09 Mar 2013, 23:04 | |
| | |
|
| |
SONEBoy S♡NE
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 09 Mar 2013, 23:09 | |
| | |
|
| |
taeyeon Shawol
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 09 Mar 2013, 23:10 | |
| - S.O.R.A ::
- OBOZAVAM IH! Omiljena zenska grupa~
Omiljeni clanovi: Hyoyeon, Sooyoung i Tiffany. Omiljena pjesma mi je The Boys i IGAB. Omiljeni spot IGAB~ Je*ote, nisam znala da voliš i SNSD. Meni je Sooyoung bila prvi kpop bias. ^_^ | |
|
| |
S.O.R.A Shawol
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 09 Mar 2013, 23:15 | |
| Volim puno, puno, punooo~ ^3^ Sta znaci to sto ja njih volim? Jos jedna slicnost ili...? Aigoo~ Moj prvi je bio Jonghyun (zasto mi je ovo zvucalo perverzno? a da, meni je sve perverzno jer sam i sama takva ). | |
|
| |
taeyeon Shawol
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 09 Mar 2013, 23:20 | |
| Da, vidiš da skupljamo sličnosti. - S.O.R.A ::
Moj prvi je bio Jonghyun (zasto mi je ovo zvucalo perverzno? a da, meni je sve perverzno jer sam i sama takva ). Opa, mala, a ne hvališ se? hahahahah | |
|
| |
SONEBoy S♡NE
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 09 Mar 2013, 23:23 | |
Meni je Sooyoung bila prvi kpop bias. ^_^ Meni je Sooyoung,uz Sunny,bila prvi bias u SNSD.That has changed though,but as I said I love all of them and they all have special place in my heart.Forever nine! | |
|
| |
S.O.R.A Shawol
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 09 Mar 2013, 23:32 | |
| To sto sam strasno perverzna, strastvena i opasna nije nesto cime bih trebala da se hvalim. Mozda ti mislis na ovo prvo. A rekao mi je da ne pricam da me Key ne bi sravnio sa parketom. SONEBoy, tako mi je drago sto momci kao ti i dalje postoje. Ne mogu ti to opisati. Tako mi je drago sto si SONE. ^3^ | |
|
| |
taeyeon Shawol
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 09 Mar 2013, 23:39 | |
Moj prvi je bio Jonghyun. Opa, mala, a ne hvališ se? i fixed it lol - S.O.R.A ::
- A rekao mi je da ne pricam da me Key ne bi sravnio sa parketom.
hahahahahahahahahahaha
Poslednji put izmenio Taeyeon dana Ned 10 Mar 2013, 01:16, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
SONEBoy S♡NE
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Ned 10 Mar 2013, 01:12 | |
SONEBoy, tako mi je drago sto momci kao ti i dalje postoje. Ne mogu ti to opisati. Tako mi je drago sto si SONE. ^3^ Gamsahamnida dongsaengie!^^ I ja baš volim svoj fandom,uvijek ću biti SONE! | |
|
| |
S.O.R.A Shawol
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Ned 10 Mar 2013, 08:55 | |
| - SONEBoy ::
- S.O.R.A ::
SONEBoy, tako mi je drago sto momci kao ti i dalje postoje. Ne mogu ti to opisati. Tako mi je drago sto si SONE. ^3^ Gamsahamnida dongsaengie!^^ I ja baš volim svoj fandom,uvijek ću biti SONE! Anieyo, oppaaaa~ (OMO, I'm calling someone "oppa"! Khhh~ Chuwa!) A imam jedno pitanje. Zasto su BlackJacks i SONE u "ratu"? -____-' Nesto to ne mogu da skapiram. Ja nisam Black Jack (SONE jesam) ali me stvarno zanima! | |
|
| |
SONEBoy S♡NE
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Ned 10 Mar 2013, 10:57 | |
| [quote="S.O.R.A"] - SONEBoy ::
Anieyo, oppaaaa~ (OMO, I'm calling someone "oppa"! Khhh~ Chuwa!) A imam jedno pitanje. Zasto su BlackJacks i SONE u "ratu"? -____-' Nesto to ne mogu da skapiram. Ja nisam Black Jack (SONE jesam) ali me stvarno zanima! Meni su 2NE1 bile prva K-pop grupa,tako da i njih mnogo volim.Mislim da se SONEs i Blackjacks prepiru oko toga koja je grupa popularnija,jer su GG i 2NE1 dvije najpopularnije ženske grupe.Ja ipak mislim da su GG popularnije,i ne samo da mislim nego i jesu,ali i 2NE1 su super.Mada nisu svi SONEs i Blackjacks u svađi,mnogi vole i jednu i drugu grupu.Eto,ja sam ti primjer Ali neuporedivo više volim Soshi,one su mi uvijek #1 Ja mislim da su svi ti fanwarsi besmisleni i da pravi fanovi ne bi trebali da hejtuju druge grupe. | |
|
| |
HereComesTrouble S♡NE
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Ned 10 Mar 2013, 11:01 | |
| | |
|
| |
SONEBoy S♡NE
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Ned 10 Mar 2013, 11:06 | |
| - HereComesTrouble ::
sones i blackjacks se svadjaju a Minzy na album thanks to zahvaljuje Tiffany Da i ne samo Fany,nego se zahvalila i Yooni,Sooyoung i Hyoyeon.One se slažu,a fanovi se svađaju | |
|
| |
S.O.R.A Shawol
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Ned 10 Mar 2013, 11:41 | |
| Ja volim 2NE1 (doduse, ne kao prije ali ih volim) i GG (njih stvarno obozavam) i znam da se grupe slazu. Mislim da su fanovi koji se svadjaju i mrze grupe pa cak i jedni druge, najveci tupsoni na svijetu. -__-' Stvarno, glupost! SNSD su popularnije, to znam, samo mi nije jasno cemu onda svadje i mrznja. Neopisivo glupo. :O Ja sam relativno dugo u K-pop-u i ni jednu jedinu grupu ne mrzim. Mozda je do mene. | |
|
| |
HereComesTrouble S♡NE
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Ned 10 Mar 2013, 12:56 | |
| Btw pre 2 dana SNSD su snimale pesmy sa americkim producentom ,on je radio Buttong od PCD, Yeah od UShera msm i jos neke popularne pesme...
One mogu da nauce da pevaju na engleskom da nemaju akcenat ali ipak jedino ko stvarno ume da govori engleski su Tiffany i Jessica i uzimajuci u obzir da je Jessica inace cutljiva a tiffany glasna nekako imam osecaj da ce SNSD u Americi da budu Stepho + Sica i ostali...
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD | |
| |
|
| |
| Girls' Generation/SNSD | |
|