BubbleDreams Blackjack
Pol : Godina : 27 Lokacija : Србија Datum upisa : 15.02.2013 Broj poruka : 171
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sre 19 Mar 2014, 15:00 | |
| Meni se ne dopada ovaj novi mini album, Mr. Mr. je kao pokušaj nekog miksovanja dve tri pesme, tako mi deluje. Njihovi japanski albumi su bolji od korejskih, tako da sam fan njihovih japanskih pesama više nego korejskih | |
|
SONEBoy S♡NE
Pol : Godina : 29 Lokacija : SNSD's dorm Hobiji : Učenje Raspoloženje : Neraspoložen. Datum upisa : 01.12.2012 Broj poruka : 3400
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Čet 10 Apr 2014, 21:23 | |
| - BubbleDreams ::
- Meni se ne dopada ovaj novi mini album, Mr. Mr. je kao pokušaj nekog miksovanja dve tri pesme, tako mi deluje. Njihovi japanski albumi su bolji od korejskih, tako da sam fan njihovih japanskih pesama više nego korejskih
Japanske pjesme u principu jesu bolje, tj vecina njih. Ali i ovaj mini album ima dobrih pjesama kao što su Goodbye i Wait a Minute. | |
|
kimmimi I ♥ K-POP
Pol : Godina : 29 Lokacija : Mimi's world xD Hobiji : gledanje dokumentarnih filmova s familiju xD Raspoloženje : hronicna neispavanost xD Datum upisa : 13.04.2014 Broj poruka : 11
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Ned 13 Apr 2014, 10:34 | |
| Sta mislite o njima? Volim ih.. Nekad sam bila opsednuta njima, ali sada ih 'samo' volim. Ko vam je omiljeni clan? Jessica Omiljena pesma? Oh, to mi je njihova prva pesma Omiljeni spot? Oh | |
|
404Error I ♥ K-POP
Pol : Datum upisa : 31.05.2014 Broj poruka : 3066
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sre 06 Avg 2014, 20:02 | |
| O moj bože šta bih ja sve mogla napisati o njima... Prije svega o moj nekadašnjoj mržnji... No nebitno. Dobre su. Stvarno mi se mnogo sviđaju njihove pjesme ali ne volim članove (posebno TTJ - moj naziv za 3 najpopularnije članice (one su najpopularnije, zar ne?), ne znam da li Sones nju koriste ). Zavoljela sam ih zahvaljujući Sooyoung jer mi je djevojka bila mnogo zanimljiva i onda nakon dvije godine od početka slušanja K-Pop-a odlučim poslušati više pjesama od najpopularnijeg benda (a ne samo Gee i The Boys). Omiljena članica: Sooyoung (pored nje volim još Hyoyeon i pomalo Yoonu. To je sve od ljubavi prema članicama). Omiljene pjesme: Mr. Mr., I Got A Boy, Genie, Into the New World, Time Machine, Galaxy Supernova. Omiljeni spotovi: I Got A Boy i Into the New World. A da ne zaboravim reći i ovo. Taeyeon je savršena. Ima prelijep glas i jedna je od najljepših djevojaka koje sam ikad vidjela. | |
|
胜利 I ♥ K-POP
Pol : Godina : 25 Lokacija : Sofija Hobiji : Kineski jezik, korejske serije, k-pop, muzika Raspoloženje : Razlicito Datum upisa : 12.02.2014 Broj poruka : 46
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sre 13 Avg 2014, 12:32 | |
| Sta mislim o njima? Bile su mi prva k-pop grupa. Izgledaju perfektno. Srecna sam zbog toga sto traju toliko dugo, i nijedna clanica nije napustila grupu, ili nije imalo novih clanica. Omiljene clanice: Hyoyeon, Seohyun Omiljene pesme: Into the New World, Genie, OH!, The Boys, Mr. Taxi, Time Machine, Paparazzi, Dear Mom, Trick... Omiljeni spotovi: The Boys, Into The New World | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD | |
| |
|