| Girls' Generation/SNSD | |
|
+25Anđela. DooHyoLove YoonAddict CLover Buba387 S.O.R.A taeyeon Eternal-Panda Imperator1346 SONE SARANGHAE SHINeeGirl Pikachu. ▼ A.R.M.Y † Yuri <3 Elfeu~ HereComesTrouble PrincessHigh ~Bommie..~ B2UTYdonna Kai-otic harunyan Jessie0123 ~Bug Minzy~ SONEBoy r0zI 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
SONEBoy S♡NE
Pol : Godina : 29 Lokacija : SNSD's dorm Hobiji : Učenje Raspoloženje : Neraspoložen. Datum upisa : 01.12.2012 Broj poruka : 3400
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Čet 17 Jan 2013, 12:27 | |
| - HereComesTrouble ::
One zaradjuju na vise novca bez japanskih promocija one se ne racunaju zaradu Znam,SM treba da im da više vremena za odmor jer ipak one najviše zarađuju u kompaniji! | |
|
| |
HereComesTrouble S♡NE
Datum upisa : 16.01.2013 Broj poruka : 59
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Čet 17 Jan 2013, 12:33 | |
| - SONEBoy ::
- HereComesTrouble ::
One zaradjuju na vise novca bez japanskih promocija one se ne racunaju zaradu Znam,SM treba da im da više vremena za odmor jer ipak one najviše zarađuju u kompaniji! rekla je mama od Sooyoung mada to je rekla davno ne ove godine da one godisnje imaju 2x po 10 dana odmor ...znaci 20 dana samo :/ ali sad mnogo vise promovisu nego ranije... Mada sad su najgore prosle TTS ,jer promovisale su sa SNSD onda su imale debut kao TTS (istovremeno su izdali i japanski album dobro malo posle TTS) onda sad opet SNSD pa japanska turneja pa imajun glasine da ce TTS comeback...+ su MC na Music core... | |
|
| |
SONEBoy S♡NE
Pol : Godina : 29 Lokacija : SNSD's dorm Hobiji : Učenje Raspoloženje : Neraspoložen. Datum upisa : 01.12.2012 Broj poruka : 3400
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Čet 17 Jan 2013, 12:40 | |
rekla je mama od Sooyoung mada to je rekla davno ne ove godine da one godisnje imaju 2x po 10 dana odmor ...znaci 20 dana samo :/ ali sad mnogo vise promovisu nego ranije... Mada sad su najgore prosle TTS ,jer promovisale su sa SNSD onda su imale debut kao TTS (istovremeno su izdali i japanski album dobro malo posle TTS) onda sad opet SNSD pa japanska turneja pa imajun glasine da ce TTS comeback...+ su MC na Music core... Da TTS stalno promovišu,nemaju nimalo odmora Mislim da su sad i Jessica i Sunny veoma zauzete jer u isto vrijeme nastupaju u mjuziklima i promovišu IGAB,a takođe sad se spremaju i za japansku turneju. | |
|
| |
~Bommie..~ BABY
Pol : Godina : 27 Lokacija : somewhere Hobiji : SLEEPIN'. Raspoloženje : ^,^ Datum upisa : 05.01.2013 Broj poruka : 1148
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Pet 18 Jan 2013, 22:16 | |
| Ej,pls vidite ovoo: [You must be registered and logged in to see this link.]Drago mi je da ima fanove u Australiji ^_^ HWAITIN'! x9 x9 | |
|
| |
SONEBoy S♡NE
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Pet 18 Jan 2013, 23:50 | |
| - ~Lee Sunkyu~ ::
- Ej,pls vidite ovoo:
[You must be registered and logged in to see this link.] Drago mi je da ima fanove u Australiji ^_^ HWAITIN'! x9 x9 Da,vidio sam ovo davno.Predobro su je nacrtali,ali mislim da su nakon nekog vremena uklonili grafit I naravno da SNSD ima mnogo fanova u Australiji.Tamo su i nastupale | |
|
| |
~Bommie..~ BABY
Pol : Godina : 27 Lokacija : somewhere Hobiji : SLEEPIN'. Raspoloženje : ^,^ Datum upisa : 05.01.2013 Broj poruka : 1148
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Pet 18 Jan 2013, 23:54 | |
| | |
|
| |
SONEBoy S♡NE
| |
| |
HereComesTrouble S♡NE
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 19 Jan 2013, 06:46 | |
| Ali nista ne moze da pobedi ovo. SONES se mole Tiffany [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
~Bommie..~ BABY
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 19 Jan 2013, 10:38 | |
- Ali nista ne moze da pobedi ovo.
SONES se mole Tiffany
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ahahaha Fani ima autoritet A Yul ostade samaa.. | |
|
| |
Elfeu~ E.L.F
Pol : Godina : 26 Lokacija : Bijelo Polje, Neverland Hobiji : Every day I'm K-Poppin' xD Raspoloženje : Okej, I guess :'D Datum upisa : 28.11.2012 Broj poruka : 2656
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 19 Jan 2013, 14:52 | |
| Jes' da sam ja novi SONE, i imam ogromni problem sa tim da ne mogu sve da ih razlikujem, ali učim polako, nije toliko ni teško valjda Omiljeni član : Tiffany, Yoona i Hyoyeon Omiljena pesma : I got a boy, Gee, The Boys, Run Devil run... Omiljeni spot : I got a boy i Gee | |
|
| |
HereComesTrouble S♡NE
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 19 Jan 2013, 16:07 | |
| Daum cafe ranking
Ovo je individual SNSD ranking
1. Taeyeon 2. Yoona 3. Tiffany 4. Jessica 5. Yuri 6. Seohyun 7. Sunny 8. Hyoyeon 9. Sooyoung
Idemoooooo Fany na 3 mestu ! | |
|
| |
SONEBoy S♡NE
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 19 Jan 2013, 19:30 | |
| | |
|
| |
Elfeu~ E.L.F
Pol : Godina : 26 Lokacija : Bijelo Polje, Neverland Hobiji : Every day I'm K-Poppin' xD Raspoloženje : Okej, I guess :'D Datum upisa : 28.11.2012 Broj poruka : 2656
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 19 Jan 2013, 21:53 | |
- ELFish ::
- Jes' da sam ja novi SONE, i imam ogromni problem sa tim da ne mogu sve da ih razlikujem, ali učim polako, nije toliko ni teško valjda
Omiljeni član : Tiffany, Yoona i Hyoyeon Omiljena pesma : I got a boy, Gee, The Boys, Run Devil run... Omiljeni spot : I got a boy i Gee
Welcome to the club!^^ I meni je trebalo vremena da naucim ko je ko,ali nije tesko,brzo ces skontati I ja se nadam, već ludim zbog činjenice da ne mogu sve da ih razlikujem xDDD Mada, ako znam svih 15 Super Junior članova da razlikujem, onda moram i njih 9 ^3^ | |
|
| |
~Bommie..~ BABY
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 19 Jan 2013, 22:16 | |
| - ELFish ::
- Jes' da sam ja novi SONE, i imam ogromni problem sa tim da ne mogu sve da ih razlikujem, ali učim polako, nije toliko ni teško valjda
Naučićes I ja sam imala isti problem -_- Nisam razlikovala Hyo i Soo,Fani i Yuri..X_x Znaš kako lako da naučiš:Idi na SNSD Member Profiles;Imaju svoje slike(valjda),Probaj da ih zapamtiš..I posle odeš na Google Slike... I to je to Tako sam i jaaaa
Poslednji put izmenio ~Lee Sunkyu~ dana Sub 19 Jan 2013, 22:20, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Elfeu~ E.L.F
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 19 Jan 2013, 22:18 | |
| | |
|
| |
~Bommie..~ BABY
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 19 Jan 2013, 23:00 | |
| | |
|
| |
SONEBoy S♡NE
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 19 Jan 2013, 23:35 | |
| Meni je bilo najlakse da razlikujem Sunny,Sooyoung i Hyoyeon.Yoona,Seohyun i Yuri su me zbunjivale,zato ih i zovu SNSD triplets Malo je tesko jer u svakom spotu svi imaju razlicite frizure ili boje kose,pa to malo zbunjuje. | |
|
| |
Elfeu~ E.L.F
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Sub 19 Jan 2013, 23:59 | |
- Meni je bilo najlakse da razlikujem Sunny,Sooyoung i Hyoyeon.Yoona,Seohyun i Yuri su me zbunjivale,zato ih i zovu SNSD triplets Malo je tesko jer u svakom spotu svi imaju razlicite frizure ili boje kose,pa to malo zbunjuje.
E da, i Sunny mi je lako da razlikujem Ma, samo meni treba malo vremena, gledajući spotove i slike, popamtiću ih već, a i TaeTeukie će da mi pomogne, pošto ih ona zna sve | |
|
| |
HereComesTrouble S♡NE
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Ned 20 Jan 2013, 05:35 | |
| Kad vidis nekog ko se stalno smeje znaj da je to Tiffany | |
|
| |
~Bommie..~ BABY
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Ned 20 Jan 2013, 18:21 | |
| - ELFish ::
- SONEBoy ::
- Meni je bilo najlakse da razlikujem Sunny,Sooyoung i Hyoyeon.Yoona,Seohyun i Yuri su me zbunjivale,zato ih i zovu SNSD triplets Malo je tesko jer u svakom spotu svi imaju razlicite frizure ili boje kose,pa to malo zbunjuje.
E da, i Sunny mi je lako da razlikujem Ma, samo meni treba malo vremena, gledajući spotove i slike, popamtiću ih već, a i TaeTeukie će da mi pomogne, pošto ih ona zna sve Hahaha Eto,ja ponekad imam taj "problem" Prvi put kad sam gledala "IGAB"..Tamo na kraju spota gde imaju narandžastu kosu,SVE..Nisam mogla da ih razlikujem "WAIT,this is Tae?! Where is my Sunshine?Ahhhh,Gawd." Tako je to bilo -_- | |
|
| |
Elfeu~ E.L.F
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Ned 20 Jan 2013, 23:00 | |
| | |
|
| |
SONEBoy S♡NE
| |
| |
HereComesTrouble S♡NE
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Uto 22 Jan 2013, 08:15 | |
| Znas kako ces ih razlikovati tamo gde je Tiffany je uvek i Taeyeon | |
|
| |
Yuri <3 I ♥ K-POP
Pol : Godina : 27 Lokacija : In my mind <3 Hobiji : Muzika(K-pop i tome slicno),TV,da ne zaboravim-visenje 24 h na netu,slatkisi itd. xD Raspoloženje : Smile :) Datum upisa : 14.01.2013 Broj poruka : 29
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Uto 22 Jan 2013, 20:09 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Ja najvise volim Yuri i Taeyeon.Omiljene pesme-The boys,Paparazzi i Genie. | |
|
| |
Elfeu~ E.L.F
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD Uto 22 Jan 2013, 21:40 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Girls' Generation/SNSD | |
| |
|
| |
| Girls' Generation/SNSD | |
|